podáváme denně od 11:00 do 14:00 hodin
PONDĚLÍ : Polévka čínská
A) Lososové filé, čočkové ragú
B) Vepřové medailonky, nivová omáčka, těstoviny
C) Kuřecí řízek v hráškovém těstíčku, šťouchané brambory
ÚTERÝ : Polévka hrstková
A) Vepřové kostky na kmíně, rýže jasmínová, kompot
B) Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
C) Kuřecí řízek v hráškovém těstíčku, šťouchané brambory
STŘEDA : Polévka Hovězí vývar s rýží a hráškem
A) Hovězí plátek moravský, brambory vařené, zeleninový salát
B) Dukátové buchtičky, vanilkový krém
C) Kuřecí řízek v hráškovém těstíčku, šťouchané brambory
ČTVRTEK : Polévka frankfurtská
A) Vařené vejce, dušený špenát, brambory vařené
B) Kuřecí nudličky po asijsku, rýže dušená
C) Kuřecí řízek v hráškovém těstíčku, šťouchané brambory
PÁTEK : Polévka pohanková
A) Mexické fazole, chléb
B) Smažený holandský řízek, bramborová kaše, zeleninový salát
C) Kuřecí řízek v hráškovém těstíčku, šťouchané brambory
SOBOTA : Polévka horácká houbová
A) Hovězí maso na bylinkách, rýže divoká, sterilovaná červená řepa
B) Salát Caesar s kuřecím masem a krutony
C) Kuřecí řízek v hráškovém těstíčku, šťouchané brambory
NEDĚLE : Polévka kapustová
A) Plovdivské maso, těstoviny
B) Kuřecí roláda sous‑vide, brambory vařené s máslem a petrželkou, kompot
C) Kuřecí řízek v hráškovém těstíčku, šťouchané brambory
Změna jídelního lístku vyhrazena.
Přijďte si vychutnat jedinečné velikonoční menu plné chutí jara, které potěší nejen vaše chuťové pohárky, ale i vaši duši. 🌿🍽️
Na našem stole nesmí chybět tradiční velikonoční dobroty v moderním pojetí – od lahodné polévky až po sladkou tečku na závěr. A co třeba malý bonus? Čeká na vás kouzelná atmosféra našich lázní, která vás nabije energií a klidem.
Velikonoce jsou o radosti a sdílení – tak proč si je neužít trochu jinak?
PŘEDKRM:
Cibulový koláč s kozím sýrem a sušenými rajčaty
POLÉVKA:
Velikonoční drůbeží kaldoun
HLAVNÍ CHOD:
Tagliatelle se zeleným pestem a hoblinkami parmezánu
Jarní baby kuřátko s nádivkou z medvědího česneku, kedlubnové zelí a špenátovo-krupicové noky
Králičí roláda sous-vide s jarní zeleninkou, hráškové pyré
Stew z jehněčího masa (pomalu dušené jehněčí se zeleninou a brambory)
DEZERT:
Tvarohové koblížky s mátovou smetanou a karamelizovanými švestkami
DENNÍ MENU:
Kuřecí smažený řízek nakládaný v jogurtu, šťouchané brambory s cibulkou
Grilovaný hermelín na bylinkách s ratatouille, pečené grenaille